Informatie aanvragen

0522 - 799808

OVER ONS

Samen met mijn zakenpartners Jan Bloemhof en Bert Bloemert de directeuren van B+B Personeelsdiensten gaan we StriktVrouwen Personeelsdiensten starten in Meppel. Jan en Bert voor de coaching en de kennis en ik zal het gezicht zijn en de uitvoering doen Het prachtige gezellige kantoor is gevestigd aan de Woldstraat 42 in Meppel .

Annet van Strik, Strikt vrouwen
Mensen verbinden, in hun kracht zetten, op de juiste tijd op de juiste plaats. Het versterken van bedrijven en organisaties dat is wat Annet wil. Krapte overbruggen en kennis versterken waarbij flexibiliteit en zekerheid met elkaar verbonden worden. Annet kan het! Jarenlange ervaring als ondernemer en initiatiefnemer van concepten weet ze als geen ander hoe belangrijk menselijk kapitaal is. Met juist de zorg daarvoor maakt ze het verschil. Samen een team, het gevoel er niet alleen voor te staan en samen aan de toekomst te werken maken het aangenaam om voor en mee te werken.

Strikt vrouwen, detachering, werving en selectie.

Strikt Vrouwen is een allround personeelsintermediair die medewerkers heeft of vindt voor bedrijven in de omgeving van Meppel. Wij geloven in de kracht van vrouwen, kennen hun talent en weten hoe vrouwen bedrijven sterker maken.


Strikt Vrouwen is een allround personeelsintermediair die medewerkers heeft of vindt voor bedrijven in de omgeving van Meppel
detachering, werving en selectie